söndag 13 oktober 2013

Allt jag gjort den senaste månaden!

Alltså, nu tar jag mig i kragen! Här ska det bloggas, blog-crazy-fun-time. 
Jag har gjort sjukt mycket kul grejer den senaste månaden! Inte ens okej hur mycket kul! 
Så nu har jag gjort en sammanfattning från början av september tills nu!

4 SeptemberVi fick i uppgift att göra en bild i svart tusch. Innan någon säger saker om att magsäcken är för högt upp så googla på bilder på hur det ser ut för det är så det ser ut! Jag tyckte också att det såg konstigt ut men så där ser det ut enligt google, lovar! 

5 September
Jag och mina lägenhetskompisar var och såg Frances Ha. Det var den bästa filmen jag sätt på jättelänge! Rekommenderar den verkligen jättestarkt!

6 September
Innan bokmässan så försökte jag göra visitkort men jag fick inte färdigt några utan hann bara göra dummies. Tänk om jag haft visitkort med mig! Då hade jag säkert haft en bokdeal nu! Men nu blir det inget med det för att jag inte "networkade" ordentligt!

7-8 September
Jag och Lovisa var och såg Coco Rosie på Babel! Så himla bra! Sen så var vi hemma i Falkenberg och det var väldigt utmattande.

14 September
Jag gjorde en serie med en pratande fågel. Igår så hade jag med den på en högläsning med dotterbolaget på Moriska.

16 September
Tjejskate och mönster!

22 September
Innan bokmässan så gjorde vi många olika gemensamma fanzines som vi skulle sälja. Jag gjorde framsidan till ett fanzine där vi samlat olika serier om drömmar. Jag hann inte göra någon serie att ha med utan gjorde bara framsidan. Dåligt prioriterat av en tjej som kallar sig för "serietecknare"!

23 September
Jag tryckte upp ett fanzine som jag sålde på bokmässan. Jag var jätte nojig att jag skulle ha tagit för mycket betalt men jag fick sålt alla så nu är jag en rik tjej! 

24 September
Jag satt sydde ihop alla mina fanzine och broderade på framsidan. Det blev så fint att jag knappt kan finna ord för det!

25 September
På bokmässan så satte vi upp vårt bord med fanzines och började sälja. Jag var med och livetecknade på seriescenen, superstar!

26 September
Galago hade fest på Pustervik. Den roligaste kvällen under bokmässan, om jag får säga det själv! 
Det var dans, såpbubblor, snus och hångel. Allt som är fint här i världen!

27-28 September


På koliks fest så fanns det specialgjord LillaBerlin-öl. Jag fick min gratis och smsade hela klassen att det var gratis öl. Visade sig att det bara var jag som fick gratis öl, lite stolt och lite dåligt samvete över att ha förlett mina klasskompisar på det viset. 

30 September
Efter bokmässan var jag bara totalt utslagen i en vecka. Under mässhelgen så höll jag mig uppe med alvedon och min kärlek till bokmässan men när jag kom hem till Malmö igen så sköljde all sjukdom som jag tryckt ner i skorna över mig totalt. Så jag satt i soffan, tittade på film och ritade saker som bara inte skulle bli något särskilt. Hur skönt som helst! 

8 Oktober
Nu håller vi på med saker inför en seriemässa för barn, "I seriernas värld". Vi ska göra två fanzines, ett med tema rymd och ett med tema hav. Jag har tema rymd och har varit ganska dålig på att ta tag i det där. Jag har börjat på ett manus men nu har jag fastnat lite i att bara göra olika rymdbilder.

9 och 12 Oktober
I onsdags var det releasfest för Frida Ulvegrens "Fridas resor" och Carolina Bångs "Alternativet". Vi fick pizza och öl så det kändes helt okej att vi missade Bonde söker fru.
Igår så var jag med på högläsning med dotterbolaget på Moriska. Jag kände att hybrisen kom krypande när vi fick frågan "vill ni lägga något i logen". Plus att det nog inte är okej att bli så tacksam som jag blev över två ölbiljetter. 

Så där! Det var min senaste månad! 

//Ylva Oknelid

3 kommentarer:

 1. Ylva! Du verkar ju ha det så grymt!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen väldigt fint! Haha men jag känner att det här inlägget innehåller så sjukt mycket skryt att jag inte tror att det är nyttigt!

   Radera
 2. Härligt med en uppdatering! Kul att höra att det var lyckat på Moriska! Du är ju så duktig och fin att man rodnar.

  SvaraRadera